Ser fram emot nya spännande resor i livet !

Jag heter Jens Byström och jag är uppväxt i Sundsvall och bor nu på Alnön i en lugnt och fint område, nära naturen med min älskade Christina och med andra ord mitt i landet.

Vi är rådgivare tillsammans men även var för sig.

Vi har en bredd när det gäller olika utbildningar/erfarenheter för att hjälpa dig finna harmoni och balans i livet.


Jag jobbar dagligen med ständiga förbättringar och i det ingår samordning av när det gäller underhållsfrågor som förebyggande underhåll, verksamhetsutveckling, genom att utföra kritikalitetsanalyser, analysera driftssäkerhet och med det som underlag lägga upp rätt och ärliga förebyggande underhållsåtgärder och hantera reservdelar som är viktigt för säker arbetsmiljö och en driftsäkerhet vi kommer överens om.


Jag är även aktiv inom långvarigt välbefinnande och genom att informera om produkter/tjänster som hjälper dig till en bättre livsstil, med något jag inte alls trodde jag skulle jobba med för några år sedan.

En god hälsa är en förutsättning för en organisations, en grupps eller en individs utveckling och är en grundläggande resurs som påverkar människors livskvalitet, livsvillkor och livssituation.


Genom vårt sätt att leva kan vi främja vår hälsa, råda bot på våra obalanser och på så sätt förebygga flertalet obalanser som i sin tur gynnar både individ, grupp och organisation.

Vi som jobbar med de här vet att ju mer planerade åtgärder vi genomför desto mindre överaskningar och oplanerade problem kommer framöver.


Gemensamt för det här är att skapa bästa möjliga tillgänlighet (liv) och minimera stillestådstid (olika symtomer och åkommor) för att få en bra avkastning (utbyte av tiden) på kapitalet.


Jag har jobbat med teknik och olika servicefunktioner hela mitt liv och ser en framtid som ständigt förändras.

Här prestenterar jag en del av mina erfarenheter och vad jag jobbat med och hoppas kunna dela med mig av för att ge er ett mervärde och lönsamhet.

Mer om mig och mina erfarenheter:

Erfarenheter av montageledning, driftsättning, underhåll och felsökning.

Konstruktion/dokumentationsarbeten.

Miljö/Skydd och säkerhetfrågor som skyddsombud, delprojektledare.

Verksamhetsutveckling. Rådgivning.

Nätverksmarknadsföring.

Bollplank vid innovationfrågor och aktiv i uppfinnarförening.


Jag vill inspirera människor att leva sina drömmar.

Och att bygga ett blomstrande liv och företag på sina unika talanger och förmågor.

Vi är på ett uppdrag att hjälpa dig att göra ett beslut och genom att tro på och att tillhöra kommer du bli mer !


Om du vill bli en del av vår vision som går ut på att sprida hälsa och harmoni genom att inspirera människor, kontakta mig för mer information.

En fin dag i Bryce Canyon USA
En fin dag i Bryce Canyon USA